Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Supplementen  Vetzuren  Vetzuren Multi

Steeds vaker hoor je dat we weinig tot geen vetten moeten eten, volgens vele zijn vetten alleen maar dikmakers en dus slecht. Niets is minder waar, we kunnen zelfs niet zonder! Zonder vetten kan ons lichaam niks doen, wanneer je lichaam niet genoeg vetten binnen krijgt kan hij gewoon niet goed presteren.

Het is zelfs zo dat we sneller ziek worden en uitgeput raken wanneer we niet genoeg vetten binnenkrijgen. Dit is nog niet alles vetzuren zijn nodig voor een normale groei en ontwikkeling van onze kinderen. Wat wel zo is, te veel vetten zijn wel ongezond, eigenlijk is het zo bij alles waar te voorstaat moet je minder van nemen.

Iedereen weet dan weer wel dat vitamines goed voor ons zijn. Maar zonder vet verlaat een groot deel ons lichaam zonder iets te doen, vitamine A, D, E en K zijn alleen in vet oplosbaar. Omega-3 is ook een essentieel vetzuur.

Vet bevat wel veel calorieën maar ook calorieën zijn niet perse slecht voor je, calorieën voorzien ons lichaam van energie. Je lichaam haalt dan ook ongeveer 55% van je dagelijkse behoeften aan calorieën uit koolhydraten, 35% uit vetten en 10% uit eiwitten.

Dik worden van vet is dus gewoon te kort door de bocht, het gaat bij dik worden meestal om de balans. Krijg je meer calorieën binnen dan je verbrandt dan wordt je te zwaar en op termijn dus ook te dik.

Helaas mogen we vanwege een wet die in 2012 ingevoerd is maar weinig claims maken, als het gaat over voedingssupplement. Om deze reden zal er bij een aantal producten weinig informatie gegeven worden.

De claims waar het overgaat zijn claims waar nog weinig of geen onderzoek naar gedaan is.

We mogen u echter wel persoonlijk advies geven dus schroom niet en neem contact met ons op!

Er zijn geen producten gevonden met de opgegeven zoekcriteria.