Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl

Levertijden en verzendinformatie van MijnNatuurwinkel.nl

Ons principe is voor onze eigen producten, vandaag besteld, morgen in huis.  Als u voor 16.00 uur bestelt en via iDEAL heeft betaald dan garanderen wij u dat u de bestelling de volgende dag in huis heeft.

Is een artikel niet op voorraad, dan bezorgen wij het binnen vijf werkdagen bij u aan huis. 

Niet meer leverbaar

Mocht het product dat u heeft besteld niet langer leverbaar zijn, dan zoeken wij een goed alternatief voor u. Wanneer het alternatief voor u akkoord is, en mocht het goedkoper zijn dan wat u besteld had, dan storten wij direct het verschil naar u terug. Andersom, als het duurder is, krijgt u een factuur met het bedrag dat u moet bijbetalen. Dit alles gebeurt natuurlijk in goed overleg. Is er geen alternatief, dan storten wij het betaalde bedrag direct terug op uw rekening.

Vaste partners voor bezorging

Om zeker te zijn van correcte bezorging van uw bestelling, werken wij met een vaste bezorgpartners, DPD en PostNL.

Bij verzending van uw bestelling ontvangt u van ons een e-mail met daarin een tracking code van het pakket. Via deze code kunt u de status van aflevering controleren en zien waar het pakket zich op dat moment bevind.

Ook wanneer u vanuit het buitenland uw bestelling plaats zal de DPD de bezorging van uw pakket verzorgen. 

Verzendkosten

Bij bestellingen van minder dan € 35,00 berekenen wij € 5,95 bezorgkosten per bestelling. Dit bedrag geldt voor geheel Nederland. Bestellingen van meer dan € 35,00 worden gratis bij u bezorgd. Dit geldt ook voor Duitsland en België. 

Versturen naar het buitenland (buiten Nederland)
Voor bestellingen die buiten Nederland moeten worden bezorgd, gelden aparte tarieven. Zie hieronder.

Verzendkosten (per post) buitenland:
Duitsland: € 9,95
België: € 9,95
Luxemburg: € 12,95
Oostenrijk: € 19,95
Frankrijk:€ 25,-
Spanje: € 39,95
Italie: € 37,50
Portugal: € 45,-
Polen: € 45,-
Zweden: € 37,50
Zwitserland: € 29,95
De verzendkosten zijn berekend voor een pakketje tot de 31,5 kg.

Verzendkosten (per post) buitenland Onder Rembours:
Nederland € 14,95
België € 14,95
Luxemburg € 14,95
Duitsland € 19,95
Oostenrijk € 19.95

Speciale nota

Mocht het zo zijn dat door overmacht (de leverancier kan niet op tijd leveren) wij uw bestelling niet compleet hebben, kunnen wij uw bestelling in fases laten bezorgen. Wel is het zo dat de verzendkosten dan 2 keer in werking gebracht zullen worden. Wanneer u wilt wachten totdat uw bestelling compleet is zal er uiteraard maar 1 keer verzendkosten worden gerekend.

Indien is overeengekomen dat de order in fasen zal plaatsvinden, zijn wij gerechtigd de deellevering, die tot een fase behoort, uit te stellen, totdat de afnemer aan al zijn financiële verplichtingen inzake de deellevering heeft voldaan.