Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Amandelmeel

Merk: MijnNatuurwinkel.nl
Amandelmeel
1kg

13,63
Klik en bestel

Productcode: VN-124

Amandelmeel

Bestel Amandelmeel van MijnNatuurwinkel, voordelig en snel op MijnNatuurwinkel.nl!

Amandelmeel is afkomstig uit Spanje. Met amandelmeel kun je de lekkerste gerechten bakken. In het Midden Oosten, in de Marokaanse en Indiase keuken word het meel veel gebruikt. Je kan dit meel als enige meelsoort gebruiken als je gaat bakken, maar kan ook in combinatie met andere melen worden gebruikt. Bijvoorbeeld met speltmeel, boekweitmeel of de gewone tarwemeel. Vaak word er bovenop een koekje van amandelmeel een losse amandel gedaan ter decoratie en voor de smaak. Baksels van amandelmeel drogen minder snel uit. Dit heeft te maken met dat de amandel van zichzelf een hoop olie bevat. Amandelmeel is een goede bron van vitamine E, vitamine B2, vitamine B6 en vitamine B1. Ook bevat het weinig koolhydraten, veel onverzadigde vetten en een hoog gehalte aan minarelen als calcium, fosfor, kalium en magnesium.  Amandelmeel is van zichzelf glutenvrij. Daarnaast heeft het meel een hoge voedingswaarde. 

Ingredienten:
Amandelmeel. (Amandelen worden ontdaan van het vlies en gemalen tot meel)
 
Vrij van:
Tarwevrij, glutenvrij (wordt wel verpakt in een ruimte waar gluten verpakt worden), gistvrij, lactosevrij en koemelkvrij.

Allergie informatie:

Niet geschikt voor mensen met een noten allergie.  Word verpakt in een ruimte waar ook gluten, pinda's en noten worden verpakt.

VOEDINGSWAARDE per 100 gram  
(in g) hoeveelheid (in g)  
Eiwit 20,00  
Vet 54,00  
Verzadigd vet 4,90  
Enkelvoudig onverzadigd     36,60  

Meervoudig
onverzadigd
    10,90  
Koolhydraten 9,00  
Voedingsvezels 11,00  
kCal 575,00  
kJ 2407,00  

Vragen over dit product?