Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Gezondheid  Weerstand  Neus & Inhalatie

Iedereen heeft wel een loopneus, heel normaal. Maar als u langdurig of regelmatig last heeft van een verstopte neus, loopneus, niezen of een jeukende neus. Dan hebben we het over chronische neusklachten.

Chronische neusklachten zijn natuurlijk heel lastig maar kunnen geen kwaad, toch kan ik me voorstellen dat u er van af wilt. Daarvoor worden er verschillende middelen verkocht, spray of tabletten kan allebei. Spray werkt echter vaak al binnen een kwartier, de tabletten binnen een paar uur.

Gebruik deze producten niet te lang! Gebruik het tot de klachten verdwenen zijn, overmatig gebruik kan er juist weer voor zorgen dat het erger wordt!

Waardoor kunnen we neus klachten krijgen? Dit is meestal door overgevoeligheid voor bepaalde prikkels ook roken is een oorzaak. Maar het kan ook komen door medicijn gebruik, dus ook door het langdurig gebruiken van neus druppels.

De prikkels kunnen dingen zijn als inspanning, temperatuursverandering, rook, alcohol, parfum, baklucht en verflucht. Iedereen reageert op deze prikkels, de éne meer dan de ander. Wanneer u hier overgevoelig op reageert noemen we dit hyperreactiviteit. 

Er zijn geen producten gevonden met de opgegeven zoekcriteria.