Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Gezondheid  Pijnstillend  Gewrichtspijn

Gewrichtspijn is een verzamelnaam voor allerlei aandoeningen die zich kenmerken door pijn, stramme en/of stijve spieren en gewichten, gevoeligheid, functieverlies en zwellingen.

Gewrichten zijn de verbindende elementen tussen onze botten. U gebruikt ze bij elke beweging die u maakt. Wees er dus zuinig op.

Na het veertigste levensjaar kunnen gewrichtspijnen en stramheid komen door het gevolg van het ouder worden.

Hierdoor is vaak de reden van pijn in de gewrichten dat u de gewrichten te zwaar belast door bijvoorbeeld sporten, werk of overgewicht. Veel vrouwen hebben daarnaast gewrichtspijn in de overgang.

Om gewrichtspijn te verlichten is het slim om een andere levensstijl aan te nemen. Bijvoorbeeld wanneer u veel last heeft verstijfde spieren, kan voldoende beweging al wonderen doen. Er zijn ook situaties waarin de gewrichten al zo erg aangetast zijn dat bewegen lastig is. Zelf hiervoor zijn speciale oefeningen, doe deze oefeningen wel in overleg met arts of therapeut.

Een juiste lichaamshouding helpt ook om de gewrichten soepel van elkaar te kunnen bewegen. Zelfs goede kleding en schoenen zijn heel belangrijk voor gezonde gewrichten. Tot slot, voldoende nachtrust is ook hel belangrijk voor onze gewrichten. 

Selecteer uw merk:
Sorteer op: A-Z - Prijs - Merk

Duivelsklauw capsules Jacob Hooy

Jacob Hooy
2500c

130,80
Klik en bestel

Duivelsklauw gesneden Jacob Hooy

Jacob Hooy
250g

10,90
Klik en bestel

Duivelsklauw/teufelskraut gemalen Jacob Hooy

Jacob Hooy
250g

10,10
Klik en bestel

Sorteer op: A-Z - Prijs