Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Gezondheid  Maag-darmkanaal  Stoelgang

Problemen met je stoelgang zijn heel erg vervelend, het kost dan vaak veel moeite om de ontlasting kwijt te raken. Deze problemen gaan vaak gepaard met buikpijn en een opgezette buik.

Gelukkig kun je zelf een aantal dingen doen om je stoelgang te verbeteren en te stimuleren.

Drink per dag minimaal 1,5 liter water, hierdoor wordt je darminhoud soepeler. Vezels uit voeding zijn ook van groot belang, hier krijgt je ontlasting een beter structuur van. Ook is het bewezen dat 30 minuten bewegen ook goed is voor de stoelgang.

Een no-go is dan weer het uitstellen van de stoelgang. wanneer er een gevoel van aandrang is ga dan gelijk naar het toilet anders droogt de ontlasting uit, dit kan dan weer zorgen voor veel pijn. Ga dus naar de toilet zodra je een gevoel van aandrang voelt.

Naast alle tips die je hierboven hebt gelezen kan je de stoelgang helpen met een aantal voedingssupplementen. Zo zijn bijvoorbeeld psyllium vezels goed voor de stoelgang. Dit zijn vezels die je lichaam direct opneemt zodra het in de maag komt. Ze stimuleren de darmen en zorgen hiermee dat de stoelgang op gang komt.

Er is nog een heleboel meer te vertellen over de stoelgang maar helaas mogen wij niet alles vertellen omdat wij geen claims mogen maken die niet bewezen zijn over onze producten.

We mogen u echter wel persoonlijk advies geven dus schroom niet en neem contact met ons op!

Selecteer uw merk:
Sorteer op: A-Z - Prijs - Merk

Absolute lijnzaadolie bio raw Mattisson

Mattisson
250ml

3,45
Klik en bestel

Natuurlijke stoelgangkruid Jacob Hooy

Jacob Hooy
1000g

17,75
Klik en bestel

Natuurlijke stoelgangkruid Jacob Hooy

Jacob Hooy
250g

5,90
Klik en bestel

Natuurlijke stoelgangkruid Jacob Hooy

Jacob Hooy
100g

3,50
Klik en bestel

Sorteer op: A-Z - Prijs