Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl

Alka Druppels

Merk: Alka Vitae
Alka Druppels
37 ml

29,95
Klik en bestel

Productcode: AV100.1.1

Alka Druppels

Hoe werkt ontzuren met Alka® Druppels?

Alka® Druppels zijn basische druppels. Het is een basisch mineralen concentraat, wat bij toevoeging aan uw drinkwater de PH waarde ervan verhoogt. Hierdoor ontstaat basisch water. Het water met de Alka® Druppels verandert tijdelijk de zuurgraad in de maag. Ons lichaam corrigeert dat snel door weer zuur voor de maag aan te maken. Daarbij wordt tegelijkertijd via de maagwandcellen het stofje natriumbicarbonaat afgegeven aan het bloed. Door de netto toevoeging van natriumbicarbonaat aan het lichaam kunnen nu opgehoopte afvalzuren in uw lichaam worden losgemaakt en geneutraliseerd.

U kunt Alka® Druppels dagelijks gebruiken om tegenwicht te bieden aan de aanwas van zure afvalstoffen. Een evenwichtige zuur/base balans verhoogt de weerstand van uw lichaam. Alka® Druppels houdt u op de been!

Dosering en gebruik

De aanbevolen dagdosering is 5 keer per dag 1 glas water met 3 druppels op een zo leeg mogelijke maag. Voor gebruik schudden. Draai de dop van het flesje en voeg, door voorzichtig indrukken van het flesje, 3 druppels toe aan een glas met water van ongeveer 250 ml. Even roeren en daarna binnen 1 minuut het hele glas leeg drinken.

Wat u moet weten voor gebruik

Drink de druppels niet in geconcentreerde vorm. Vermijd contact met de huid en de ogen. In geval van contact, grondig spoelen met water. De aangegeven dosering niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. 

Buiten bereik en zicht van kinderen houden. Niet blootstellen aan direct zonlicht. Droog en bij kamertemperatuur bewaren. 

Samenstelling per 100 ml:

Mineralen Hoeveelheid RI*
Zink (zinkgluconaat) 1,5 mg 15%

*RI = Referentie-inname

Ingrediënten:

water, zuurteregelaars (kaliumhydroxide, natriumhydroxide), mineraal

Vragen over dit product?