Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Beauty  Huidverzorging

Iedereen wil er na een bepaalde leeftijd graag jonger uitzien, één van de dingen die daar mee te maken heeft is een jonge en gezonde huid. We willen zoveel mogelijk rimpels tegengaan en huidklachten verminderen.

Zo zijn er veel dingen die bijdragen aan een gezonde huid, de juiste voedingsvoedingsstoffen zijn dan ook heel belangrijk. Ook is het goed om je huid te beschermen tegen invloed van buitenaf.

De manier hoe je dit invult is afhankelijk van je huidtype, eventuele huidproblemen en je leefstijl. Geen huid is hetzelfde en daar moet je rekening mee houden. Zo zijn er mensen die gevoelig zijn voor pukkels die moeten dan geen vette zalf gebruiken, iemand met een droge huid moet juist een vette zalf gebruiken.

Je huid is het grootste orgaan in je lichaam, dit is belangrijk om te onthouden. Wanneer we denken aan organen denken we vaak aan longen, nieren en het hart, de meeste weten dan ook niet dat je huid een orgaan is.

Waarom dit belangrijk is? Dat heeft alles te maken met het feit dat alle organen samenwerken en alles van elkaar afhankelijk is. Om deze reden is het belangrijk om je huid (grootste orgaan) schoon te houden.

Geen afbeelding beschikbaar

Collageen

Toon producten ›
Dagcrème

Dagcrème

Toon producten ›
Huidherstel

Huidherstel

Toon producten ›
Geen afbeelding beschikbaar

Nachtcrème

Toon producten ›
Geen afbeelding beschikbaar

Tijgerbalsem

Toon producten ›