Afrekenen › Verder winkelen ›
Noten, Natuurproducten en voedingssupplementen
Mijn Natuurwinkel.nl
‹ terug naar hoofdgroepen

Beauty  Haarverzorging  Serums

Haarserums, hier hoor je bijna nooit iemand iets over zeggen. Maar een serum is toch een belangrijk haarproduct, het vervult vele functies die het onderhoud van je haar met zich mee brengt.

Een serum is concentraat wat vaak in kleine verpakkingen zit, het hoeft ook niet in grote flessen aangezien je er vaak maar heel weinig van nodig hebt. Dit is afhankelijk van de lengte van je haar, gemiddeld zijn één of twee druppels al voldoende.

Een haarserum beschermd je haar tegen hitte van bijvoorbeeld een krultang of föhn maar ook tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Dus je kan zegen dat het een schild voor je haar is.

Naast dit “schild” zorgt het er ook voor dat je haar heel zacht en mooi wordt, ook gaat het pluizig haar tegen. Stel je hebt pluizig haar, een druppel haarserum erop en door je haar verspreiden.

Een serum is op vele manieren te gebruiken. Een manier is: Na het douchen verspreiden door vochtig haar, en daarna goed verspreiden en doorkammen. Daarna kun je het drogen met föhn of gewoon in de lucht laten drogen.

Er zijn geen producten gevonden met de opgegeven zoekcriteria.